понеділок, 1 липня 2013 р.

Домашній спортивний куток

Ідеальний варіант для вас, якщо ви піклуєтеся про екологічність та безпеку оточуючих вас речей.
Уже кілька років виготовляємо кутки на постійній основі, якість та зручність виробів гарантована. Підходять вони для дітей будь-якого віку та дорослих.

Шведська стінка


Натуральне дерево (бук, граб) ретельно оброблене та вкрито двома шарами лаку, а усі деталі акуратно пригнані одна до одної.
Фарби та лаки італійської фірми Sirca дуже стійкі до стирання та екологічно безпечні.
Стінки виготовляються в двох варіантах: різнокольорові або лаковані.
Перекладини не провертаються, вся стінка зібрана за допомогою металевих стяжок, які при потребі можна дотягувати самотужки.

Монтаж
Зібрати і прикріпити до стіни драбину в домашніх умовах за 1 годину зможе кожен, інструкцію ми додаємо. Монтувати драбину можна на відстані від 18 до 24 см від стіни. Кріплення здійснюється до стіни і до підлоги, при бажанні також до стелі.
Кріплення іде в комплекті зі стінкою.

Розміри:
Висота стінки –  230, 240 або 250 см;
Ширина стінки – 60 см;
Ширина бокових стійок – 8 см;
Відстань між перекладинами – 20 см, діаметр 27 мм.
Кількість перекладин на стінці - 10 або 11.
Турнік виступає на 60 см, бруси на 70 см.
Розміри лавки пля пресу 150х20 см
Мотузяна драбинка: довжина 200 см, ширина 40 см, 8 перекладин.


Навісні елементи
Комбінований турнік-бруси. Закріплюється на шведську стінку на будь-яку перекладину. Ви отримуєте турнік або бруси залежно від того, яким боком прикріпите обладнання на драбині. Процес кріплення займе не більше 5 хвилин.
Навісні аксесуари (шнуркова драбинка, трапеція, кільця, гойдалки) продаються окремо, їх можна кріпити прямо до стелі чи дверної коробки.
Дошка для пресу. Чудово служить також у якості гірки для дітей! Вона надійно кріпиться до перекладин шведської стінки, легко та швидко переставляється на різну висоту.


Транспортування
Стінка розбірна, її дуже зручно транспортувати, весь комплект легко вміщується в багажник чи салон легкового авто. Параметри запакованої драбини 120х60х10, вага 12 кг.

Навантаження
Номінальне навантаження на стінку - 120 кілограмів, на турнік-бруси та навісне обладнання 80 кг.
На замовлення виготовляємо також "потужніші" стінки для спортсменів.
Шведська стінка


Заняття на шведській стінці в комплексі з різними додатковими аксесуарами обов’язково допоможуть зміцнити всі групи м'язів та розвинути у вашої дитини чіпкість, почуття рівноваги, поліпшити координацію. Подаруйте дитині повноцінне дитинство з активними і рухливими іграми!

Немає коментарів:

Дописати коментар