пʼятницю, 8 листопада 2013 р.

Піраміда


Знайомство з явищем піраміди розпочалося декілька років назад. Живучи в епоху тотальної інформції, зрозуміти, що це таке, дуже важко. Тільки стосовно Єгипту версій десятки, а є ще Китай, Крим, Мексика, Чорногорія, Тихоокеанські піраміди. 
Гігабайти матеріалу на цю тему складувалися в компі, але запитань було ще більше. Позитивні статті перемішувалися з критичними поглядами, на захоплені враження одних знаходилися скептики. Так ми з однодумцями підключилися до вивчення явища «пірамідальна енергетика».
Події з літа 2010 року розвивалися досить швидко. Я знайомлюся з бойовим гопаком, створюється в Івано-Франківську спілка прихильників бойового гопака, приводяться семінари на цікаві теми. Один з них присвячений пірамідам. Семінар доволі обємний, змістовний. Після Викинувши все зайве на випущеному диску залишилося шість годин, цікавого матеріалу . Семінар проводить Володимир Степанович Пилат. Надзвичайно сильна людина у всіх відношеннях. В цей період спілкування з Пилатом змінює моє життя, я розумію що вищі сили подарували мені вчителя. Переконувати чи діє піраміда я не буду, краще дивіться самі 
частина 1 частина 2 частина 3
Експерименти розпочинаються з невеликих паперових, фанерних, деревяних. Спостерігалися цікаві зміни з водою, їжею, отримали перші враження.

каркасна

каркасна заповнена пластиком

тканина з вишивкою


Ознайомившись зі статтею доцента В Кобець «Клуня-українська піраміда.» в Селянській газеті №35 за 2000 рік, виготовляю макет.


Ствотюється маштабний макет десяти метрової піраміди.



Виникнення метрової каркасної піраміди. 
Ознайомився з дослідженнями іспанця Габріеля Сільва «Основи пірамідології», роботою центру пірамідальної терапї на Кубі під керівництвом лікаря Улісес Соса Салінас. Також зросло коло людей, які цікавилися пірамідою. Зробити в домашніх умовах, наприклад квартири, витримавши всі пропорції та кути справа складна. Довелося розробляти для себе та інших. Ось результат.

Перетерпівши декілька трансформацій з замками, десь на дестій піраміді вдалося знайти зручний, простий спосіб. Висота 1 метр, основа 1,618 метра, матеріалом завжди було дерево різних порід. Піраміда в складеному виді займала не багато місця, її зручно транспортувати та зберігати. Пізніше довелося придумувати ще «ноги». Це вже як наслідок побажань моїх друзів.



Таких каркасних пірамід було зроблено досить багато. Вони розійшлися по різних куточках західної України. Ділячися враженнями, стосовно дії пірамідальної енергетики на людей, було багато цікавих історій, подій, емоцій. 
Дія піраміди простежується досить часто, правда сам вплив різний. На мою думку, це залежить від внутрішнього світоспринття кожного особисто. Піраміда - лише пристрій, який працює в певному енергетичному діапазоні. Взаємодія «картини світу» людини з полем в піраміді дає результат: позитивний, негативний, нульовий. Це моя думка. Піраміда - це не таблетка від всіх проблем, це прилад для власного розвитку. Дуже багато залежить від особистого я.
           

Немає коментарів:

Дописати коментар