четвер, 30 січня 2014 р.

Коник гойдалка далі...

Публікація про коника-гойдалку отримала значну кількість переглядів. З чим це повязано, я не знаю, можливо з тим, що почався рік дерев’яного коня. До речі, вітаю усіх з початком нового року, який від завтра, 31.01, належить синьому деревяному коню. Щастя всім.
Присвячуюю цю публікацію дерев’яному конику, що вміє гойдатися.

Розпочну з цого гарного синенького, зробленого в Америці. Чудовий коник з твердої
деревини, розфарбований у морському стилі, з гривою та хвостом з пряжі, зробить щасливим будь-якого хлопчика. Ціна 135 у.о.  



Коник від Günther Schunn. Матеріали- дуб, метал, шкіра.





Чи можна називати конячкою іграшку, якщо вона зовсім не виглядає к кінь? Так, якщо вона гойдається! Ця сучасна версія німецької студії J.I.M відрізнється від традиційного коника-гойдалки своїм «чистим» дизайном. Безпечний і простий, він залишає достатньо місця для уяви.



Діти залюбки гратимуться з цим коником, а дорослих привабить його універсальний позачасовий дизайн.
Імя цього коника – Мокуба, це японське слово означає «коник-гойдалка». Дизайн його створили два дизайнери – японець і данець. Виготовлений Мокуба з бука, а його міцний хвіст зі шкіри, дубленої з використанням натуральних матеріалів, таких як рослинні екстракти, кора і опалі фрукти.

Машинка-гойдалка зі США. Для дітей від 1 до 3 р. Виготовлена з твердої деревини, покрита фарбою.



Класичний коник-гойдалка з твердої деревини - ідеальний подарунок для нової сім'ї. Коник від фірми Х'юстон і Компанія стане справжньою реліквією, бо створений для того, щоб служити багатьом поколінням. Вартість – майже 500 у.о.


Цей вінтажний ротанговий коник походить з Філіппін. Він добре зберігся, його продавали за 159 у.о. Такого коника найкраще використовувати як мистецький витвір - для декору, фотосесії чи як цікавий подарунок.


Нема такого правила, що гойдатись можуть лише коники! Наприклад, цей крутий алігатор-гойдалка від Plan Toys. Створений з турботою з еко-безпечних матеріалів, він допомагає малечі розвинути баланс, координацію та інші рухові навички, а також стимулює творчу гру.

 
Розписаний вручну стилізований під старовину коник від дизайнера Créations Elin.


Російський вінтажний коник.

Передивляючися багато інших подібних виробів, дивуюся силі фантазії навколо такої простої іграшки. Коники колекціонують, створюють виставки, придумують нові та нові.
Далі буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар